Interim dienstenHeeft u tijdelijk een financieel of administratief specialist nodig? Wellicht voor een interim management positie of als tijdelijke versterking voor uw administratieve afdeling? De redenen kunnen uiteenlopen, onze oplossingen zijn altijd op maat. Voor elke financiële of administratieve positie leveren wij de juiste professional vanuit onze afdeling Interim Financiële en Administratieve Dienstverlening (IFAD).

Onze interim professionals bieden u ondersteuning en flexibiliteit in tijden van drukte of bij gebrek aan de juiste expertise. Wij helpen u bijvoorbeeld om achterstanden in te lopen of door duurzame verbeteringen aan te brengen in uw organisatie.

CENTION levert u de geschikte kandidaat die goed aansluit op uw wensen én de specifieke opdracht. Onze interim professionals zijn oplossingsgericht ingesteld en werken efficiënt en succesvol aan uw opdracht.

Al onze professionals zijn op korte termijn beschikbaar voor onder meer posities als Financieel Manager, Business Director, Manager Financiële Administratie, Medewerker Debiteurenbeheer of Administratief Medewerker.