Over ons

CENTION is een moderne en innovatieve organisatie met vestigingen in Amsterdam en Hillegom. Wij bieden allround boekhoudkundige, administratieve en fiscale diensten voor ondernemers in het MKB.

François van Beek, eigenaar van CENTION is een bekende naam in het MKB op het gebied van financiële en administratieve dienstverlening.

Direct na zijn studie bedrijfsadministratie begon hij zijn loopbaan als boekhouder voor lokale bedrijven in de Duin- en Bollenstreek gevolgd door diverse ad interim functies als Financieel Manager voor middelgrote bedrijven zoals De Leeuw Groep, Goes Transport en Skybernet.
In 2003 werd hij gevraagd voor de functie van Financieel Manager bij het gerenommeerde Amerikaans advocatenkantoor Greenberg Traurig waar hij in 2007 tot Business Director werd benoemd.

2013 was het jaar van oprichting van zijn eigen administratiekantoor CENTION. Zijn onderneming bedient inmiddels veel ondernemers met het voeren van de boekhouding en de fiscale aangiften.

In 2019 heeft François zijn tweede succesvolle onderneming opgericht Totaalvereniging (www.totaalvereniging.nl). Samen met zijn enthousiaste team helpt hij diverse verenigingen (denk hierbij aan sportverenigingen, muziekverenigingen, medische organisaties en verenigingen etc.), met het opzetten, optimaliseren  en voeren van hun administratie.