Specialismen

Boekhouding

Een goed opgezette en overzichtelijke boekhouding is van groot belang voor de bedrijfsvoering van uw onderneming. Administratie voeren wordt echter steeds ingewikkelder en neemt veel van uw kostbare tijd in beslag. Met een correcte administratie houdt u overzicht en kunt u tijdig inspelen op nieuwe financiële ontwikkelingen binnen de onderneming. En met de informatie die u uit een goede administratie kan halen, bent u beter in staat om beslissingen te nemen. Door uw boekhouding uit te besteden aan CENTION, heeft u meer tijd voor ondernemen. Wij zijn gespecialiseerd in het geautomatiseerd verwerken van de administratie. Bij het opzetten en inrichten van de administratie streven wij ernaar dat de administratie optimaal en zo efficiënt mogelijk verwerkt kan worden. Wij gaan graag met u in gesprek om uw specifieke behoeften en wensen af te stemmen. Losse bonnetjes bewaren? Met online boekhouden is dit verleden tijd. Wij kunnen al uw documenten snel scannen en indien gewenst ook direct importeren in uw boekhouding of laten opnemen in een nieuwe online omgeving. Of u kunt ervoor kiezen om dit geheel zelf te doen door hele handige tools en software.

Fiscale diensten

Ook voor al uw fiscale zaken kunt u bij CENTION terecht. Wij voorzien u van gedegen advies en verzorgen uw jaarrekening, aangiften inkomsten- en vennootschapsbelasting, loonbelasting en/of omzetbelasting ICP. Wij zijn op de hoogte van alle ins en outs van belastingwetten en zoeken voor u naar de meest lonende oplossingen. Wij zijn ervaren in het verzorgen van belastingaangiften en maken hierbij gebruik van fiscale aangiftesoftware, waarmee uw belastingaangifte op efficiënte wijze wordt verwerkt. Indien nodig overleggen wij namens u met de belastingdienst. Wij staan voor u klaar en adviseren u graag over verschillende fiscale vraagstukken.

Loonadministratie

Een loonadministratie is verplicht wanneer u als ondernemer personeel in dienst heeft. Loonstroken, management rapportages, digitale dossiers, HR signalen zoals bijvoorbeeld proeftijden en einde arbeidsovereenkomsten, CENTION helpt u graag bij het opzetten en verzorgen van uw loonadministratie. Wij zijn gespecialiseerd in het geautomatiseerd verwerken van loonadministraties. Wij maken gebruik van online salarissoftware en kunnen onze werkzaamheden mede hierdoor efficiënt uitvoeren. U kunt zelf wijzigingen in de loonadministratie invoeren in onze online omgeving. U kunt dit uiteraard ook geheel uit handen geven en aan ons overlaten.

Interim diensten

Heeft u tijdelijk een financieel of administratief specialist nodig? Wellicht voor een interim management positie of als tijdelijke versterking voor uw administratieve afdeling? De redenen kunnen uiteenlopen, onze oplossingen zijn altijd op maat. Voor elke financiële of administratieve positie leveren wij de juiste professional vanuit onze afdeling Interim Financiële en Administratieve Dienstverlening (IFAD). Onze interim professionals bieden u ondersteuning en flexibiliteit in tijden van drukte of bij gebrek aan de juiste expertise. Wij helpen u bijvoorbeeld om achterstanden in te lopen of door duurzame verbeteringen aan te brengen in uw organisatie. CENTION levert u de geschikte kandidaat die goed aansluit op uw wensen én de specifieke opdracht. Onze interim professionals zijn oplossingsgericht ingesteld en werken efficiënt en succesvol aan uw opdracht. Al onze professionals zijn op korte termijn beschikbaar voor onder meer posities als Financieel Manager, Business Director, Manager Financiële Administratie, Medewerker Debiteurenbeheer of Administratief Medewerker.

Informeer vrijblijvend naar onze uitstekende en betaalbare diensten.